Freelance Online Marketeer

Op zoek naar een Freelance Online Marketeer?
Niels Broekzitter helpt bedrijven met het online promoten van hun merk, producten en diensten.

Op zoek naar een freelance online marketeer in Rotterdam?

Veel bedrijven zijn ontzettend goed in hun vak, maar online marketingkennis hebben ze vaak niet in huis. En dat is zonde, want het kan ontzettend lonen om te investeren in goede online marketing. Veel grote marketingbureaus hebben wel die kennis, maar ze zijn duur en weten niet goed wat er in jouw bedrijf speelt. Als freelance online marketeer kan ik je helpen om een goede eerste stap te zetten om jouw bedrijf online te promoten. Op die manier help ik je groeien, terwijl jouw bedrijf zich kan blijven focussen op waar het goed in is.

Een laagdrempelige en open samenwerking zonder vaktermen

Ken je de grote marketingbureaus die je graag uitnodigen voor een kop koffie en je vervolgens overspoelen met vaktermen? Niemand weet precies wat ze voor je doen en wat het resultaat daarvan is. Ik vind dat online marketing vooral een samenwerking is en daarom voor iedereen te begrijpen moet zijn. Geen loze vaktermen dus, maar een duidelijke en begrijpelijke aanpak. Ik werk graag bij jou op kantoor, zodat ik precies weet wat jouw bedrijf doet en wat er op de werkvloer speelt.

Geen quick wins, maar een lange termijnvisie met duurzaam resultaat

Sommige bedrijven die online marketing advies geven, beloven direct resultaat. Het gevolg daarvan is dat veel bedrijven dus ook direct resultaat verwachten. Binnen een week zichtbaarder in zoekmachines of direct meer volgers op social media. Ik denk dat goede online marketing niet zo werkt en op de lange termijn zelfs tegen je kan werken. Aan de andere kant kan een goede langetermijnstrategie die gericht is op kwaliteit kan leiden tot een duurzaam resultaat.

Niels Broekzitter - Freelance Online Marketeer
Niels Broekzitter - Freelance Online Marketeer

Een flexibele samenwerking met een freelance online marketeer


Er zijn bedrijven die geen enkele kennis hebben van online marketing, maar er wel mee willen beginnen. In dat geval kan ik alle werkzaamheden van strategie tot de uitwerking uit handen nemen. Zo heb je nergens omkijken meer naar. Andere bedrijven hebben al enige kennis in huis. Zij zijn op zoek naar advies vanaf de zijlijn om hun online marketing te verbeteren. Het kan dan effectiever en goedkoper zijn als ik een strategie uitwerk die we samen verder uitvoeren.

Online marketing gebaseerd op data in plaats van aannames

Bedrijven die met online marketing beginnen, nemen hun beslissingen vaak op basis van aannames. Zelfs ervaren bedrijven trappen soms nog wel eens in die valkuil. Je beseft het misschien niet, maar er is waarschijnlijk al ontzettend veel data binnen jouw bedrijf aanwezig. Denk aan Google Analytics of je klantenbestand. Door al je bedrijfsdata te combineren en analyseren, zul je tot interessante inzichten komen. Zo leer je jouw klant veel beter begrijpen en kun je veel betere beslissingen nemen.

Geen kant-en-klare oplossingen, maar internet marketing op maat

De grote internetmarketingbedrijven hebben vaak al een standaard oplossing op de plank liggen die jouw bedrijf direct verder zal helpen. Sommige oplossingen werken altijd en ze zullen je bedrijf waarschijnlijk een kleine boost geven. Maar haal je op deze manier alles uit je online marketingbudget? En wat gebeurt er als je de samenwerking stopzet? Ik ga liever samen met jou op zoek naar oplossingen die verder gaan en jouw bedrijf op de lange termijn veel verder brengen.

Als freelance online marketeer help ik jouw bedrijf groeien

Wil je op een laagdrempelige manier samenwerken met een freelance online marketeer? Ik werk bij jou op kantoor, zodat ik weet wat er op de werkvloer speelt. Samen gaan we op zoek naar een online marketingstrategie die duurzaam resultaat oplevert. Of dat nu advies vanaf de zijlijn of volledige ondersteuning is. Met data en een constructieve samenwerken ontwikkelen we jouw online marketingstrategie op maat. Op die manier kun je als bedrijf groeien, terwijl je zelf kunt blijven focussen op waar je goed in bent. Vandaag nog beginnen met online marketing? Bekijk mijn SEO prijzen en neem contact op!

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar top