Niels Broekzitter SEO Prijzen

SEO Prijzen

Ben je op zoek naar een SEO Specialist die je helpt om duurzaam vindbaarder te worden in de organische zoekresultaten?

Bekijk je investering

SEO Prijzen en Tarieven

Op deze pagina vind je een volledig overzicht van de prijzen en tarieven voor mijn diverse SEO werkzaamheden.

Zoekmachine Optimalisatie Strategie

Vanaf € 750,-


Ben je op zoek naar een strategisch plan om je vindbaarheid naar een hoger niveau te tillen? Met een Zoekmachine Optimalisatie Strategie kijken we samen naar de duurzame SEO kansen voor jouw website.

Keyword Research

Vanaf € 150,-


Wat typt jouw doelgroep in zoekmachines in als het op zoek is naar jouw informatie, product of dienstverlening? Met een zoekwoordenonderzoek komen we dat te weten. Op basis van het keyword research lever ik je een content plan. Hierin presenteer ik je namelijk de pagina’s die je aan je website kunt toevoegen of verbeteren voor meer organische vindbaarheid.

SEO Check

Vanaf € 150,-


Wil je weten wat je aan jouw website kunt verbeteren om beter vindbaar te worden? Doe dan een SEO Check en krijg direct inzicht in de verbeterpunten waarmee je jouw website technisch kunt optimaliseren.


SEO Teksten Schrijven

Vanaf € 150,- per pagina


Teksten op je website die niet alleen je vindbaarheid verbeteren, maar er ook voor zorgen dat je bezoekers converteren? Op basis van de zoekintentie schrijf ik blogs, landingspagina’s of productbeschrijvingen die leiden tot meer omzet.

SEO Content Nakijken

Vanaf € 75,- per pagina


Als je zelf teksten geschreven hebt, kan het prettig zijn om ze te laten controleren door een SEO expert. Ik controleer of je teksten goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, maar ook prettig lezen voor je websitebezoekers.

Offerte opvragen

SEO prijzen en tarieven opvragen?

Elk bedrijf is uniek en iedere website is anders. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan om de investering voor jouw bedrijf te weten. Neem contact op en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug met een prijsopgave.

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar top